La falla Plaça del Forn d’Alzira presenta este dijous el seu llibre «Rialles»

0
606

El proper 19 de Febrer a les 20.00h tindrà lloc l’acte de presentació del llibret 2015 de la Comissió Plaça del Forn amb el nom de Rialles.

En 2009 la Comissió va decidir canviar la seua forma d’afrontar la vida fallera escollint una temàtica al voltant de la qual gira tot l’any Faller.

Així, començaren l’aventura en 2009 amb Somnis, hi han apel·lat als elements amb Foc, Aigua, Terra i Aire i enguany, amb el títol Rialles sembla que ha arribat el moment de riures de tot.

La Comissió de la Falla Plaça del Forn ha estat guardonada en nombroses ocasions per les diferents institucions del món de les lletres falleres els últims anys. Com ara el premi Mestre Ortifus 2014 a la coherencia en el llibret de falles de la Comunitat Valenciana.

Amb la presentació del llibret 2015 a la ludoteca “Rialles” (que millor entorn que un park infantil per a què brolle la rissa) i amb la presència confirmada de molts dels seus col·laboradors com ara: Pura Santacreu, Carles Alberola, Paiasospital, Pupetes i Fideus… la comissió de la Plaça del Forn enceta veritablement l’exercici faller, després que el passat 14 de Febrer tinguera lloc la Presentació Oficial i l’exaltació de la seua Fallera Major Estefanía Carcel.

La Comissió i en especial els responsables del llibret, conviden a tots i totes a arrimar-se al carrer de l’alquenència num. 16 el dijous 19 de Febrer a les 20.00h per a gaudir d’este nou projecte executat, utilitzant paraules dels seus creadors “des de la cura i la sensibilitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here