El Carcaixent guanya en Muro (0-2) i continua la recuperació

0
404

Partit disputat el dissabte en un horari una mica estrany, a les 15.00 hores, la qual cosa va suposar un transtorn en la rutina del UD.CARCAIXENT, per a arribar al partit en les millors condicions possibles.

En la primera part es podria dir que el domini era de l’equip local, un equip jove i que sempre volia eixir amb la pilota jugada des de la seua porteria, la qual cosa en aquesta categoría no abunda.
Va transcórrer el primer temps sense que el marcador registrara cap gol, encara que el nostre porter Jordi, va realitzar una molt bona intervenció. En la segona part a poc a poc es va ser imposant la major experiència i saber estar del Carcaixent, fins que en el minut 72 en un servei de cantonada, es van produir una mans que l’arbitre va veure i va assenyalar com penalty que va transformar Salva Gascón en el 0-1.

A continuació es va produir l’esglai del partit ja que el nostre jugador Adrián Ferrandis, va patir un colp en el cap que li va causar la perduda de coneixement i memòria, sent traslladat a l’hospital per al seu reconeixement, quedant tot en un esglai gràcies a déu.

Faltant 7 minuts per a finalitzar el partit va arribar el gol de la tranquil·litat per mediació d’Adrián Pérez, en un bon tret a porteria.

Esment a part mereix el debut i consolidació dels nostres juvenils en el primer equip. Van jugar 3 xavals que van aportar la seua il·lusió al primer equip, van anar Eladi Pachés, Ximo Mira i David Salom. La seua inclusió en el primer equip és el reflex del bon treball que s’està realitzant en el nostre juvenil que té a tir el pujar de categoria.

ALINEACIONS:

UD. CARCAIXENT: Jordi, Baldo, Palero, José Carlos, Arturo, Fernando, Gascón (Ximo), Adrian F.(Adrián P.), Serra (Eladi), Borja (David) i Diop MURO, CF. Aitor B., Ivan (Antonio), Edgar, Oscar, Salvador (Enrique), Aitor C., Johnathan (Leandre), Sergio S. (Carlos Vicente), Sergio C., Oscar i Joan.

GOLS: 0-1 Min. 72 Salva Gascón 0-2 Min. 83 Adrián Pérez

Partit dirigit per l’arbitre Cristobal Galiano Rodriguez, que amonestá als locals José, Aitor B., Sergio C. i al mister Jose Juan, al Carcaixent amonesta a Fernando, José Carlos i Pablo Seral Àrea de comunicació de l’U.D. Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here