Rosana Alemany sustitueix a Maria Pons en Pare Castells en un acte de gran emotivitat

0
647

La comissió Pare Castells d’Alzira va presentar, anit, a les seus falleres majors; Rosana Alemany i Paula Molina en un acte d’enorme emotivitat celebrat als salons de La Masia.

Va se una presentació en la que alternaren moments d’alegria amb altres de tristor, donat que a la mateixa es debatia entre la vida i la mort a l’Hospital de la Ribera, el iaio de la Fallera Major d’Alzira, Maria i d’altres tres falleres de Pare Castells i familiar del propi president de la falla, Fernando Alpuente.

La pròpia Maria Pons resalta en el seu acomiadament del càrrec de fallera major de Pare Castells que tenia «uns sentiments encontrats» després de deixar ben clar que que l’any pasat visqué «un somni» i que enguany que representa a les 34 comissión d’Alzira «en cap moment oblidaré els meus orígens».

Per la seua part la nova fallera major, Rosana Alemany avançà als presents que en este exercici «passarem unes falles memorables».

Amb un nuc en la gola el president es mostrà molt orgullós de la nova fallera major i de Maria Pons que en pertànyer a esta comissió és enguany la reina falleera d’Alzira. Alpuente davant l’abundància de falleretes assegurà que la «falla Pare Castells té futur».

La comissió complix enguany 30 anys i s’aprosima a un cens de 70 falleres i falleres.

La fallera major infantil Paula Molina acompanyada pel «revoltós» president infantil, Vicente Montoya, imposaren les bandes a la cort en un acte presentat per Carlos Pons i Elena Pérez. FRendiren pelitesia a les dos falleres majors, les comissión locals de la Colònia Ana Sanchis, l’Alquerieta i Sagrada Família junt les foguereres majors del Barri Armonia San Gabriel d’Alacant. La regidora d’Educació Anabel Juárez tancà les intervencions.

Un moment de la presentació de Pare Castells

El iaio de Maria Pons, que a més tambés és familiar de diversos falleres i falleres no va poder assistir en esta ocasió, com ha fet durant molts anys, però estigué present en la ment de tota la família fallera de Pare Castells.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here