L’Associació Mare de Déu de Sales lliura els premis del Concurs de Redacció per a escolars

0
379

El certamen es convoca tots els anys amb motiu de l’aniversari de la troballa de la imatge de la patrona de Sueca, que se celebra demà

L’església de la Mare de Déu de Sales ha acollit este matí l’entrega de premis del concurs per a escolars, que organitza la Real Associació de la Mare de Déu de Sals, amb motiu de l’aniversari que se celebrarà demà, 14 de febrer, de la troballa de la imatge de la patrona de Sueca. Sobre esta temàtica, s’han premiat en esta edició els millors relats realitzats pels alumnes de primer d’ESO de tots els col·legis de Sueca, així com de l’institut Joan Fuster.

L’alcaldessa en funcions, Raquel Tamarit, invitada a l’acte, i els presidents de la Real Associació de la Mare de Déu de Sales, Marcela March i José Pascual Beltrán, han sigut els encarregats d’entregar els premis als guanyadors. Els set accèssits han sigut per a: Claudia Peiró, de l’institut Joan Fuster; Víctor Planells, del col·legi L’Encarnació; Blanca Arlandis, del col·legi Lluís Vives; Ángela Fos, del col·legi María Auxiliadora; Jessica Gómez, de les Escoles Jardí de l’Ateneu; Paula Palacios, del col·legi Unió Cristiana; i Elena Sapiña, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima. El tercer premi ha sigut per a Sergio García, del col·legi L’Encarnació; el segon premi, per a Nerea Cardete, de les Escoles Jardí de l’Ateneu; i el guanyador del primer premi ha sigut David Carbó, del col·legi L’Encarnació.

La Junta de la Real Associació ha expressat el seu agraïment a l’alcaldessa en funcions, per la seua presència en l’acte, així com a la direcció, professorat i alumnat de tots els col·legis de Sueca i de l’institut Joan Fuster, per la seua participació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here