EU qualifica de «cruels» les sancions del govern d’Alzira a les víctimes de la pobresa

0
283

EU-Alzira qualifica de mesura inútil i cruel les sancions que aplica l’Ajuntament d’Alzira a les persones víctimes de la pobresa a la nostra ciutat. I instem l’equip de govern a modificar els articles de l’ordenança que estableixen la infracció i sanció als indigents.

Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “Es tracta d’una mesura cruel que criminalitza a les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social. A més de ser una mesura ineficaç en contra la població amb menys recursos que es veu abocada a rebuscar en el fem per a subsistir. El que deuria de fer l’Ajuntament es ficar mitjans, en coordinació amb Serveis Socials i la resta de departaments, per a que ningú arribe a la situació de buscar menjar en un contenidor”
Des d’EU d’Alzira, recordem que la Sra. Bastidas i el PP s’han negat a dur endavant totes i cadascuna de les propostes que ha portat EU Alzira a l’Ajuntament per a tra

Iván Martinez

ctar de fer front a una situació que desgraciadament va en augment i que podrien millorar la situació de moltes famílies en la nostra ciutat: la creació d’un banc d’aliments municipal, l’habilitació d’un menjador solidari municipal i l’alberg de Transeünts. Des d’EU hem instat tota la legislatura l’equip de govern que elabore un Pla Integral contra la Pobresa a Alzira, des de la Comissió de Benestar Social, el Consell Econòmic i Social (on estan sindicats i patronal) i el Consell d’Acció Social (on es troben representades les entitats socials de la ciutat)
Per a Ivan Martinez: “ És indignant i inhumà que l’Ajuntament d’Alzira afronte els problemes socials multant a la pobresa”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here