Compromís presenta la candidatura de l’Alcúdia a les municipals de maig

0
332

Compromís per l’Alcúdia ha fet públic les persones que encapçalaran la llista de Compromís per l’Alcúdia per a les pròximes eleccions. Una llista que presenta com a candidat a l’Alcaldia a Paco Sanz, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de l’Alcúdia i mestre en actiu del Col·legi Públic Heretats de l’Alcúdia. Ha compaginat la seua tasca de regidor en els últims anys amb la dedicació a l’activisme social i mediambiental, actuant com a portaveu de Xúquer Viu. També ha treballat en la lluita per una educació pública, en valencià i de qualitat, entre altres activitats.

Entre els primers llocs de la llista trobem a la Pilar Huertas, mestra de professió i membre d’Abraç, l’Associació d’Amics i Familiars  de malalts d’Alzeimer i del Banc d’Aliments. Pasqual Ortega, actual regidor de l’Ajuntament, llaurador preocupat pel futur de l’agricultura. Anna Pérez jove publicista, membre del Grup de Dansa de l’Alcúdia i de la Colla la Rosca de dolçainers i tabalaters. Albert Porta, que regenta un comerç a l’Alcúdia i vicepresident de l’Associació de Comercians l’Alcúdia Qualitat. Marina Ribes, llicenciada en Belles Arts, professora d’Ensenyament Secundari i membre de Grup de Dansa. Francesc Clemente, treballador d’Istobal i delegat sindicat de CCOO. Saül Ibáñez, tècnic electricista i membre del grup de correfocs Els Dimonis Enroscats.

 

També Toni Montes, mestre d’Educació Especial i membre de l’Associació Cultural Bloc de Progrés Jaume I o Lluis Arnandis, més conegut com «Toni de l’Hostal» cantautor de la Ribera i del País Valencià, junt a altres persones, completen la llista de Compromís per l’Alcúdia.

 

Compromís per l’Alcúdia que compta amb dos regidors a l’Ajuntament de l’Alcúdia, aspira a millorar la seua representació en les pròximes eleccions per tal d’assumir responsabilitats de Govern a l’Ajuntament de l’Alcúdia si així ho decideixen els veïns i veïnes de l’Alcúdia.

 

En la present legislatura, Compromís per l’Alcúdia, ha possibilitat mitjançant un acord programàtic amb el Partit Socialista, renovat en dos ocasions, una legislatura tranquil·la en la que s’ha donat prioritat als aspectes socials i educatius.

 

Aquesta legislatura, per primera vegada a l’Alcúdia, cap partit ha ostentat la majoria absoluta, el que ha propiciat el diàleg, la negociació i el consens. Ha suposat una bona experiència i ha permès avanços notables en aspectes com la transparència. Compromís per l’Alcúdia ha estat darrere de moltes de les decisions més importants i positives realitzades per l’Ajuntament en aquesta legislatura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here