Compromís considera «gravíssimes» les imputacions a l’alcaldessa de Carlet

0
360
Mª Josep Ortega

Compromís considera gravíssimes les imputacions  a l’alcaldessa pels delictes de  prevaricació i contra la integritat moral i li exigeix explicacions urgents

L’Executiva Local de Compromís valora com a “extremadament greus” les imputacions del Jutjat contra María Ángeles Crespo i l’insta a donar explicacions als grups municipals “de forma urgent”. Així mateix, considera que els indicis relatats pel ministeri fiscal són “molt contundents” i donen bon compte de les actuacions al respecte de la sra Crespo.

La portaveu de Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega, ha manifestat al respecte que “la doble imputació és la punta de l’iceberg d’una gestió municipal apuntalada en un règim caciquil, una gestió ben sovint opaca que s’ha basat en una discriminació contínua tant de ciutadans com dels propis treballadors municipals”. Ortega considera “molt lamentable” que l’alcaldessa “pretenga desviar l’atenció i manipular l’opinió pública presentant-se com “la defensora dels ciutadans” quan la realitat és que se la imputa per prevaricació precisament per pressionar per llevar multes a uns ciutadans i a altres no, amb una evident càrrega d’arbitrarietat i de discriminació evident en els fets”. D’altra banda, “són molts els antecedents de tracte discriminatori, clarament vexatori i fins i tot inhumà cap a un conjunt de treballadors i treballadores, bé relegats de les seues funcions o castigats per no ser afins, com ara netejadores o encarregats d’obres clarament perseguits, entre molts altres exemples, funcionàries seguides per detectius privats contractats per l’ajuntament de forma secreta a instàncies de l’alcaldessa, contínues discriminacions econòmiques segons la voluntat de l’alcaldia i dels seus propis interessos, i un llarg i molt lamentable etcètera que no s’hauria de repetir mai més.”

L’Executiva Local de Compromís ha volgut mostrar també tota la seua solidaritat “amb tots els treballadors i treballadores que han patit eixes pràctiques durant tants anys” i donar les gràcies “a les persones que, com el cap de la policia, han tingut el coratge de denunciar els fets i posar-los en coneixement de la fiscalia.”

Secretaria de Comunicació de Compromís de Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here