Confirmat el retorn de l’entrenador-miracle Dani Ponz a la banqueta de la UD Alzira

0
340

Dani Ponz no ha pogut resistir l’oferta de la UD Alzira de tornar a la banqueta del Luis Suñer Picó, confirmant així el que havia avançat ahir Riberaexpress arran la destitució de Juanan Canet en la nit del passat dilluns.

«Em va dir que el seu somni era entrenar a la UD Alzira, que tenia moltes ganas de treballar i de trionfar»,foren les primeres paraules que li digué Ponz a Javier Pérez fa tres temporades quan el president blaugrana el va elegir perquè dirigira el conjunt riberenc.

Javier Pérez i Dani Ponz fa tres temporades

A les 13 hores de hui Juanan Canet s’acomiadarà de la seua curta estada al front de l’equip blaugrana i tot seguit la directiva li donarà en el Suñer Picó la benvinguda al tècnic talismà que en les dos últimes temporades va ser capaç de fer jugar la lligueta d’ascens a un conjunt modest però aguerrit  i pletòic d’il.lusions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here