Tirant lo Blanc de l’Alcúdia presenta les seues falleres majors Mª Dolores Ballestero i Maria Mercado

0
354

 

El passat dissabte 7 de febrer la Casa de la Cultura de l’Alcúdia va acollir la presentació i exaltació de les Falleres Majors 2015, Mª Dolores Ballestero i Maria Mercado, de la Falla Tirant lo Blanc de l’Alcúdia. L’acte tingué una gran acollida per part dels alcudians que ompliren la sala principal de la Casa la Cultura per a acomiadar-se de les Falleres Majors del 2014, Gloria Escribano i Sara López, i donar la benvinguda a les falleres que regnaran este any junt amb la seua Cort d’Honor. A més, tots els que s’aproparen varen gaudir de les actuacions dels grups locals com els arets, el grup de sevillanes i el de gimnàstica, així com actuacions dels membres de la Falla Tirant lo Blanc. La cerimònia va finalitzar amb unes paraules de l’alcalde, Robert Martínez, i amb l’ himne de l’Alcúdia i l’himne Regional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here