Prop de 1600 alumnes participaran en el Carnestoltes de Carcaixent

0
796

L’Ajuntament de Carcaixent, des de l’àrea municipal d’Infància, es troba immers ja en la celebració del Carnestoltes. Una cita clau per als escolars de Carcaixent que enguany compleix 26 anys

La festa ha començat hui dimarts. “En Carnal” acompanyat d’una colla de cabuts, dolçainers i tabaleters ha fet el Pregó per tots els centres que participen: Col·legi Ave Maria, Col·legi Navarro Daràs, Col·legi Víctor Oroval Tomàs, Col·legi Josep Maria Boquera, Col·legi Francesc Pons, Escola Infantil “La Vieta” i el Centre Ocupacional “El Clot”.

La cita clau, serà este divendres, moment que els xiquets i xiquetes esperen amb més alegria. Tots eixiran des de les seues escoles acompanyats d’una xaranga i un grup d’animadors per a recórrer els carres de la ciutat fins arribar al punt d’encontre que enguany serà la Plaça d’Espanya. Allí l’Ajuntament de Carcaixent, des de l’àrea municipal d’Infància, ha preparat una gran festa amb música, animadors i un berenar per a tots els participants.

 DADES QUANTITATIVES

Arxiu

CENTRE PARTICIPANTS Col·legi Ave Maria Col·legi Navarro Daràs Col·legi Víctor Oroval Col·legi Josep Maria Boquera Col·legi Francesc Pons Escola Infantil “La Vieta” Centre Ocupacional Municipal “El Clot”

DIVENDRES, 13 DE FEBRER DE 2015

PROGRAMA
– A les 15:30 h Cavalcada de disfresses. Eixida de cada col·legi
– A les 16:00 h Concentració a la Plaça d’Espanya. Fi de festa
– A les 16:30 h Berenar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here