L’Alzira intenta que torne Dani Ponz a la banqueta després de destituir a Juanan Canet

0
538
Juanan Canet i Javier Pérez
Dani Ponz pot tornar a la banqueta de l’Alzira

Dani Ponz es troba en la primera posició de la llista  de candidats elaborada per la UD Alzira per ocupar el lloc deixat per Juanan Canet, el tècnic destituït anit per la directiva arran la debacle patida el passat diumenge den Benigànim on els blaugranes van ser golejats per 5 a 2 després d’avançar-se els riberencs amb dos gols.

La derrota suposa que els alzirenys es troben a només dos punts del descens, el lloc més baix i preocupant des quecomençara esta temporada en el grup VI de la Tercera Divisió.

El president Javier Pérez pretén oferir a Dani Ponz un contracte pel que resta d’esta temporada i per la pròxima en la que les arques blaugranes hauran millorat després que en en l’actual haja tingut que pagar prop de 50.000 euros pel deute a la plantilla de fa tres temporades.

«Necessitem un entrenador que alce els ànims dels jugadors en uns moments en els que hem d’estar units més que mai» ha manifestat a Riberaexpress el president del club molt dolgut per la marxa de l’equip en esta temporada en la que ha tingut que destituir a dos entrenadors. Recordem que Juanan  Canet va sustituir a Juanjo Cháfer arran la derrota davant el Castelló al Luis Suñer per 1 gol a 3, desp´rs d’avançar-se els locals en el marcador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here