EU proposa la recuperació del certamen de pintura d’Alzira

0
325

L’equip de govern ha anunciat el concurs del quadre del rei, amb un cost de 3.000 euros. En canvi, no s’ha plantejat a la nostra ciutat un certamen de pintura per donar oportunitat de fer-se conèixer als joves artistes d’Alzira.

Des d’EU alzira demanem a l’equip de govern un major compromís amb el món de la creació cultural. Recordem que a partir de l’any 1980 a Alzira es convocaren uns certàmens de pintura anomenats Concurs Nacional de Pintura Teodoro Andreu (1980 – 1985) i Concurs Local de Pintura Tomás Parra (1982 – 1985). Aquests certàmens donaren prestigi i obres pictòriques interessants per a la nostra ciutat, algunes d’elles d’artistes importants com Joan Verdú, Enric Solbes, Adrià Pina, Fernando Boscà, etc… Malauradament a l’any 1985 es deixaren de convocar aquests premis.

Des d’Esquerra Unida proposem una nova constitució del Concurs de Pintura “Teodoro Andreu” i del Concurs Local de Pintura “Tomàs Parra”. Recuperar el certamen de pintura, seria una excel·lent plataforma per donar-se a conèixer i l’oportunitat de facilitar la visibilitat dels nostres artistes locals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here