Acte de la candidata de Compromís Mónica Oltra a l’Alcúdia

0
401
Aquest dijous 12 de febrer la diputada autonòmica i candidata a la Presidència de la Generalitat per Compromís, Mónica Oltra, visitarà l’Alcúdia i participarà en un acte a les 19:00 a la Casa de la Cultura. Mónica Oltra estarà acompanyada per Paco Sanz, regidor i candidat a l’Alcaldia de l’Alcúdia per Compromís per l’Alcúdia.

Aquest acte és el primer de Mònica Oltra després de resultar elegida candidata per més de 22.000 persones en les primàries de Compromís, el 90% dels votos possibles.
L’acte, que estarà presentat per Pilar Huertas, porta per títol «Un futur per construir». En ell Compromís per l’Alcúdia presentarà els candidats de Compromís que encapçalaran la llista a les pròximes eleccions municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here