Programa participatiu de Compromís per Cullera

0
187

La Coalició Compromís per Cullera ha aprobat en l’última assamblea celebrada el divendres 5 de febrer començar el procés de redacció del programa electoral, el qual es farà de forma participativa.

 La redacció del programa estarà coordinada pel portaveu i cap de llista Hugo Font, pel regidor Pere Manuel i pel secretari de joventut Marc Joan i des de la Coalició es vol destacar que tota la ciutadania podrà participar en la redacció del programa electoral a través de diversos mecanismes.

En primer lloc, s’ha habilitat la plataforma PARTICIPA – Compromís per Cullera (http://cullera.compromis.net/participa/) on la ciutadania podrà aportar propostes de programa, denúncia i necessitats a través de la pàgina web  En segon lloc, els coordinadors de la redacció duran a terme reunions amb les diverses entitats i col·lectius de Cullera per tal de conéixer de primera mà les seues necessitats i les seues demandes. En tercer lloc, es durà a terme una assamblea ciutadana en les properes setmanes per tal que la ciutadania puga participar físicament i es puguen compartir propostes i iniciatives.

Després de l’èxit de les Primàries es vol continuar amb el dinamisme i la voluntat de compartir l’elaboració del programa electoral per tal d’afavorir la participació política entre la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here