Parcs saludables a l’Alcúdia

0
381

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia inverteix 15.000€ en el muntatge de mobiliari dissenyat per a mantindre en forma cos i ment en els parcs de la Generalitat i de la Segona República

Les noves zones de parcs saludables, instal·lades a l’aire lliure i en espais públics per a què tots puguen utilitzar-les a qualsevol hora del dia, són un conjunt d’aparells que conformen un circuit dissenyat per a realitzar exercici físic moderat per tal de treballar diferents aspectes tant físics com psicològics, i que tenen com a objectiu principal la salut i no el rendiment esportiu.

Els aparells que s’han instal·lat en estos parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària. A més, l’ús regular dels parcs saludables beneficia l’estat de salut i millora tant la qualitat de vida com el nivell d’autonomia de les persones. Cada parc urbà de salut compta amb un plafó general amb la informació necessària per a què s’utilitze correctament: funció de l’aparell, ús i realització de l’exercici.

Ambdós parcs compten amb 10 màquines com l’engrunsadora, el poni, el massatge, l’ascensor, els patins, la cintura, el timó, el surf, l’esquí de fons i les barres, dissenyades per l’empresa Mobipark, experta en la fabricació i muntatge d’este tipus d’aparells. A més, estes màquines, escollides perquè les persones puguen enfortir, reforçar i millorar la musculatura i les articulacions tant dels membres superiors com dels inferiors, són segures (baranes de recolzament, material antilliscant i bores arrodonides) i tenen uns moviments guiats i de fàcil execució.

Amb el muntatge d’estos aparells al parc de la Generalitat i la 2a República, l’Alcúdia ja compta amb dos zones de salut, exercici i diversió a l’aire lliure destinades als adults i xiquets majors de 12 anys. L’objectiu de l’Ajuntament és que tots els veïns i veïnes de l’Alcúdia puguen gaudir i millorar la seua condició física i mental realitzant activitats sense tindre que desplaçar-se massa lluny de casa i de forma totalment gratuïta.

Parc Segona República

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here