Podem Alzira força la dimissió de Ferran Arroyo per «segrestar» la sobirania» de l’assemblea

1
467
Ferran Arroyo en un assemblea de Podem Alzira

El primer sectrari local de Podem Alzira, Ferran Arroyo, ha dimitit hui de seu càrrec en assabentar-se de la convocatòria d’una assemblea extraordinària per part d’esta formació amb la finalitat de «revocar-lo» davant «les seues decissions unilaterals» i el comportament «molt autoritari, segon han revelat a Riberaexpress fonts del partit d Pablo Iglesias.

Arran la dimissió presentada este matí per Arroyo, es troba reunit el gabinet de crisi al llarg de tot el dissabte. El pròxim dimarts es reunirà el Consell Ciutadà (executiva) on Ferran Arroyo deurà formalitzar la seua dimissió i invalidat d’esta forma la convocatória de l’assemblea extraordinària.

Riberaexpress avançà ahir els problemes internes que patia Podem Alzira i que podrien impedir la presentació d’una candidatura avalada per esta formació que ha forçat la dimissió del seu primer secretari en considerar que «havia segrestat» la sobirania de l’assemblea.

D’altra banda una trentena de militants ha remitit, hui,  a la Comisió de Garantíes Democràtiques un plec de càrrecs pera ficar en coneiximent d’este órgan els «possibles incomplimints dels estatuts per part d’Arroyo, amb l’objectiu que el partit a nivell nacional decidisca si son mereidores d’algún tipus d’infracció o sanció.

Des del cercle d’Alzira, s’ha fet, segons un comunicat, «el que formal i éticament considerem correcte, per tornar el poder a la ciutadania, mitjançant un nou procés organitzatiu, que impulse el canvi cap a un nou de Democràcia, Transparència i Participació.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here