La Ribera i la Vall d’Albaida en el programa de rutes «Entre Comarques»

0
294

Les mancomunitats de la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Vall d’Albaida, conjuntament amb els municipis participants, han preparat per segon any consecutiu el programa de rutes turístiques guiades Entre Comarques 2015 amb “l’objectiu de donar a conèixer tot el patrimoni històric artístic alhora que vertebrar part dels municipis la província de Valencia” ha declarat el president de la Ribera Alta, Cristóbal García Santafilomena.

La iniciativa supracomarcal s’inaugura el proper dissabte 7 de febrer al municipi del Ràfol de Salem i continuarà fins el 14 de juny on finalitzarà a Benissoda. El programa Entre comarques 2015 està compost per 35 rutes turístiques distribuïdes al llarg de cinc mesos, de febrer a juny, on el visitant descobrirà la història, la cultura, les tradicions i els costums de tres comarques. Pel que fa a la comarca de la Vall d’Albaida han participat 17 municipis i 23 empresaris turístics, mentre que a la Ribera Alta i Ribera Baixa han participat un total de 18 municipis amb 16 empreses.
“Mitjançant aquest projecte pretenem crear sinèrgies entre mancomunitats, unint esforços i fent servir tots els atractius d’interès històric, artístic, cultural, tradicional i gastronòmic com a reclam turístic amb el propòsit de generar turisme d’interior” ha comentat el president de la Vall d’Albaida, Juan Antonio Puchades.
Per l’altra banda, per al president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Joan Baptista Ferrando, “el programa Entre Comarques és una proposta nova i molt atractiva que no hem de deixar perdre ja que dinamitza l’economia entre les comarques i promou el turisme d’interior”.
La cita començarà a les 10:30h del matí des de cada ajuntament participant. Les visites tenen un preu de 3€ per persona i ruta que inclou els monuments, la visita guiada i la degustació gastronòmica. Les inscripcions es realitzen de forma on line per tal de fer la reserva de les places. Tota la informació sobre el programa

Arxiu

turístic està a la pàgina web i les xarxes socials de les mancomunitats (www.valldalbaida.com i www.riberaturisme.com). El programa està subvencionat pel Patronat Provincial de Turisme, València Terra i Mar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here