Isabel Aguilar obri una oficina en la seu del PSOE per atendre els veïns d’Alzira

0
249
Lerma i Isabel Aguilar

El PSOE es troba immers en una successió d’actes per tal de fer aplegar a la ciutadania tota la llavor de treball portada endavant al llarg d’estos últims quatre anys; alhora també per tal d’anar donant a conèixer el pilars on es sustentarà el programa electoral, i algo molta important arreplegar l’opinió, les idees dels ciutadans que passaran a formar part de dit programa.

Eixes idees es poden aportar, bé en cadascuna de les visites als locals de restauració, dels distints barris de la ciutat, que Isabel Aguilar visitarà al llarg d’estes setmanes, o bé passant-se per l’oficina de la candidata, un espai d’idees creat ex profes per a tal finalitat, i que està ubicat en la seu del partit, a la Avinguda Hispanitat, 3.

Aguilar esta nit en la inauguració de l’oficina

A la inauguració d’este espai d’idees ha acodit esta vesprada el senador i ex president de la Generalitat Valenciana, Joan Lerma.
Acte seguit, de Joan Lerma ha presentat en la seu del partit a la candidata socialista, Isabel Aguilar.
Lerma va ser el primer president escollit democràticament per a presidir la Generalitat Valenciana, dins de l’etapa autonòmica oberta desprès de la Transició Espanyola. Va desenvolupar este càrrec des de 1982 fins 1995.
En 1979 va estar elegit secretari general del PSPV-PSOE, i eixe mateix anys és també escollit com a diputat per València al Congres dels Diputats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here