El dissabte serà el dia més fred amb màximes de 8º i mínimes de 0º a Alzira

0
390
La lluna sobre Alzira esta nit

L’onada de fred que pateix la comarca de la Ribera s’allargarà fins el pròxim diumenge, però serà el dissabte el dia que es registren les temperatures més baixes. La màxima no superarà els 8º i la mínima serà de 0º a Alzira, per tant podria registrar-se alguna gelada en la zona més interior del terme, així com en els municipis de la comarca més allunyats de la costa. A més el cel estarà núvol i fins i tot plovisquejarà entre les 12 del migdia i les 9 de la nit.

Hui divendres la temperatura màxima es quedarà en els 11º i la mínima en 2º, mentre el diumenge les màximes s’aproparan als 15º tot i que les mínimes encara seran fredes al baixar, a priemra hora del matí fins els 0º.

Al llarg de la pròxima setmana les temperatures aniran recuperant-se poc a poc i desapareixerà el perill de gelades a la nostra comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here