Plans d’Ocupació, Bancs de llibres i la construcció de l’autovia CV-50 principals propostes del PSPV (RIBERA TV)

1
501
Pedrón, Martinez,Ortiz, R. Martinez, Trenzano i Salom

El secretari comarcal del PSPV de la Ribera Alta i els candidats i candidates a les alcaldíes d’Algemesí, Carcaixent, Alginet, Benifaió i l’Alcúdia han presentat hui a Alzira les línees mestres de la formació socialista davant les próximes eleccions municipals.

Unes línees que passen per la creació d’un Banc d’Aliments en tots els municipis que governen, per la creació de Plans d’Ocupació, pel repartiment gratuït d’ordinadors als estudiants del tercer cicle de Primària, per la implantació de tarifes socials de la llum i l’aigua, per la concessió de beques i ajudes de transport als universitaris, per la construcció de l’autovia CV-50 destinada a vertebrar la comarca, a més d’una Oficina Antidesnonaments i la concessió d’ajudes al dependents, entre d’altres.

Governs amb el PSPV-PSOE

Martinez ha aventurat un bons resultats per als socialistes en la cita electoral de maig; «en tots els municipis de la comarca tindran que contar amb el PSPV per a governar» dins i tot s’ha mostrat convençut que » en alguns abastarem la majoria absoluta i en la resta tindrem que pactar amb formacions d’esquerres».

A l’acte han intervingut, Andreu Salom de l’Alcúdia, Marta Trenzano d’Algemesí, Marta Ortiz de Benifaió, José Martinez d’Alginet i David Pedrón, alcaldable per Carcaixent.

1 Comentario

  1. Que bonic es el prometer. Dia un amic meu «Soca», val mes prometer un cerdo que donar una sardina.
    Tot aixó que volen fer i que está molt bé, com i qui eu te que pagar, perque un ajuntament no te perque sufragar alguns dels gastos que indiquen.
    En fí, son politics que prometen i prometen i despres res de res.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here