La Torre d’Almussafes exalta les seues falleres majors Mª Creu Parra i Blanca Fonts

0
210

La comissió fallera La Torre d’Almussafes acaba de protagonitzar un cap de setmana de gala. De fet, l’entitat, a tan sols dos anys de complir les seues dos dècades d’existència, acaba de presentar oficialment a Mª Creu Parra Rodrigo i Blanca Fonts Albors com les seues màximes representants del present exercici.

Com cada any, els actes d’exaltació d’ambdós falleres majors s’han celebrat en la sala d’actes del Centre Cultural. El dissabte dia 31, Mª Creu Parra va arreplegar el testimoni de la seua predecessora en el càrrec, en un emotiu acte en què va comptar amb el suport del president de l’entitat, Alfredo Carretó Clérigues, així com de la comissió adulta al complet, que en el present exercici també supera el centenar de fallers. Una selecció del consagrat musical Chicago, escenificada per la comissió juvenil de La Torre, va posar la guinda perfecta a una vetlada repleta d’emocions.

Per la seua banda, Blancs Albors va viure el seu dia gran durant la passada jornada dominical, acompanyada pel president infantil del present exercici faller, Alex Rodrigo Gea. Ambdós van rebre en l’escenari als integrants de la comissió infantil i posteriorment es van delectar amb les sentides intervencions dels seus familiars més pròxims. L’acte d’exaltació de la fallera major infantil es va clausurar amb un espectacle musical centrat en Frozen, el regne de gel, interpretat pels propis fallers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here