Sueca repartirà un miler de rotllets en la Festivitat de Sant Blai

0
351

Dimarts que ve, 3 de febrer, Sueca celebrarà la festivitat de Sant Blai. Per este motiu, s’han previst una sèrie d’actes que començaran, a les 19.15 hores, amb el trasllat de la imatge del sant des de la capella del Crist de l’Hospitalet fins a l’església de Sant Pere, on, a les 19.30 hores, se celebrarà una missa i es procedirà a la benedicció i repartiment dels tradicionals rotllets, així com al cant dels gojos. Al finalitzar, es traslladarà novament al sant fins a la capella de l’Hospitalet perquè, qui ho desitge, puga passar el mocador per la imatge.

Els actes comptaran amb la presència de les autoritats locals, així com de la Començadoreta i les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales, i els majorals dels Benissants, per ser Sant Blai el patró dels xiquets. En el transcurs de la celebració, es repartiran un miler de rotllets entre els assistents. Així mateix, els trasllats del sant s’acompanyaran de la música del tabal i la dolçaina de l’Associació Cultural La Xala. Les famílies Vera i Sisternes, com a organitzadors d’esta celebració, han volgut mostrar el seu agraïment “a l’Ajuntament de Sueca i a totes les persones que fan possible que esta festa perdure en el temps”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here