Compromís considera «electoralista» que Bastidas compre un bar per a cedir-ho a una falla

0
172

En els temps que corren, és una barbaritat que el PP compre un immoble de 150.000 € per a cedir-ho a una falla. A més, Bastidas en la seua intervenció del Ple parla d’un conveni signat al respecte i que cal complir, qüestió que a Compromís no ens consta.

Al Ple del passat dimecres, als precs i preguntes, des de Compromís per Alzira preguntarem a l’Alcaldessa per la permuta d’unes places d’aparcament municipals (a l’edifici cine piscina) per a comprar un baix al Carrer Lepanto, número 3. Sobretot per la valoració del immoble en 150.000 € (segons el senyor Lahuerta en Comissió Informativa d’Hisenda ) i per la cessió de forma unilateral a la Falla Camí Nou.

Bastidas va contestar de manera molt vehement i visiblement enfadada. Enfadada perquè Compromís va dir una cosa de la que no volia que ningú s’assabentara?

Va dir que es tractava d’una obligació arreplegada en un conveni signat al respecte i que cal complir, qüestió que a Compromís no ens consta.

El que sí ens consta és que el conveni amb l’anterior propietari del Cine Piscina, aprovat a finals del 2004 i signat a principis de 2005, parlava de la reversió del terreny al seu favor, una zona verda o plaça pública de 1.292 m2, la construcció d’un immoble per a ús dotacional, amb una superfície de 2.500 m2, entregar a l’Ajuntament 25 places d’aparcament en el soterrani de l’edifici, finançar una escultura i un pagament en efectiu.

L’actuació de l’Alcaldessa demostra una vegada més que el PP està actuant a la desesperada perquè cada vegada està mes prop que puga perdre la seua majoria al govern local i no te cap mirament en gastar sense comptar amb ningú i ficant en perill l’economia de l’Ajuntament per atendre els seus interessos electorals per damunt de tot. És un mal precedent quan tenim altres comissions i associacions que demanen al nostre Ajuntament un local per poder exercir la seua activitat.

També volem denunciar la manipulació que fa Elena Bastidas quan fem la nostra tasca de control. No es pot acusar al nostre grup d’anar contra les falles, quan exposem que en la situació de crisi actual i amb famílies que estan patint desnonaments i passant-ho mal no és prioritari comprar un local per a una falla.

Compromís per Alzira

L’alcaldessa d’Alzira en el seu despatx

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here