Óscar Briz inaugura les Nits de café-concert d’Almussafes

0
284

Els amants de la música compromesa i de la calidesa que sempre oferixen els espectacles musicals en espais reduïts i íntims tenen una cita la nit de matí divendres dia 30 en el Centre Cultural d’Almussafes. El cantautor de la l’Alcúdia, Óscar Briz, serà l’encarregat de presentar esta nova temporada de Nits de Café Concert, una iniciativa que el consistori municipal va iniciar amb èxit l’any 2003 i que des de llavors s’ha llaurat un lloc de preferència en l’agenda cultural anual.

Óscar Briz

A partir de les 22.30 hores de matí divendres, la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes s’impregnarà del viatge retrospectiu que proposa el músic i compositor valencià, Óscar Briz, en “Youth”, el seu sèptim àlbum en solitari. L’exploració del territori de l’adolescència, l’adaptació de dos poemes d’Estellés i el so de caràcter eminentment acústic atorguen a este nou elapé en solitari de l’artista una personalitat única.

Amb este espectacle musical, l’Ajuntament d’Almussafes reprén les vetlades musicals íntimes, que se celebren mensualment en la cafeteria del Centre Cultural amb entrada lliure. “Hem triat el nou any per a presentar un nou camí de les Nits de Café Concert, un programa nocturn pensat per a un sector determinat de públic i en un ambient especial i únic”, explica el regidor de Cultura, Josep Contell.

La iniciativa musical tindrà una continuació divendres que ve dia 13 de febrer, vetlada en la que la cantant Pepa Blasco, guanyadora del programa “tu sí que vals”, i el seu grup Sweet Jazz, presentaran l’espectacle “Love Songs”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here