El PSPV critica que Salut de la Ribera no participe en l’oferta d’ocupació pública

0
366

Dasca “Els efectes (danys) col·laterals de la concessió administrativa UTE Ribera-Salud afecten negativament l’oferta d’ocupació pública”

La secretaria de sanitat del PSPV-PSOE de la Ribera M ª José Dasca, ha declarat que el futur de la concessió administrativa i la situació administrativa del personal és una preocupació que planeja entre els més de mil treballadors del Departament de salut de la Ribera.
Dasca denuncia que 15 anys, es el temps que porta la concessió administrativa gestionant la salut i l’ocupació de treball sanitari, en exclusiva en la comarca, son molts per trobar una oportunitat i per poder treballar per a alguns dels professionals sanitaris.
Dasca afirma que és una incongruència i a més a més, és incomprensible que l’empresa més gran de la comarca, que es nodreix principalment amb fons públics, no es puguen traslladar els professionals de la salut que per diferents raons han hagut d’emigrar a altres províncies. La empresa concessionària actua com un tap que entrebanca la igualtat d’oportunitats per als veïns de la comarca pel que al treball es referix.
Segons Dasca mentre que altres departaments de salut com el Gandia, o Xàtiva, més a prop, per no parlar d’altres, gestionats directament per la conselleria de sanitat, les vacants per jubilacions, millores en l’ocupació, o trasllats, eixen a concurs públic, en la Ribera, la concessió administrativa assumeix directament la gestió dels llocs de treball contractant discrecionalment sense cap borsa de treball, i sense la necessària igualtat d’oportunitats, mèrit o capacitat dels professionals de la salut.
Aquestes son entre d’altres les qüestions que els professionals sanitaris traslladaran a diputat Ignacio Subias en la reunió que mantindrà el proper dijous dia 29 a les 18 h. a la seu del PSPV-PSOE a Carcaixent amb el personal sanitari . Ignacio Subias donarà resposta a aquestes i quantes preguntes es realitzen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here