El pont sobre el riu Magre a l’Alcúdia estarà tallat durant dos mesos

0
377

Degut a les obres de reforma de la Plataforma del pont sobre el Riu Magre, s’ha hagut de tallar el pont al pas de vehicles. L’accés al poble des de l’autovia si ve des de València, s’haurà de fer per l’eixida l’Alcúdia centre.

Des d’ara i fins que acaben les obres (aproximadament un parell de mesos), el pont sobre el riu Magre de l’avinguda Comte del Serrallo estarà tallat a la circulació de vehicles, tan sols es podrà creuar el pont a peu o amb bicicleta per tal de facilitar l’accés dels treballadors a les empreses ubicades a l’altre costat del riu. Aquells que es desplacen al treball amb cotxe podran estacionar-lo al final de l’avinguda Comte del Serrallo i a les rondes de la Solidaritat i d’Europa per tal de creuar el pont a peu.

Esta mida afecta especialment els treballadors i treballadores de l’empresa Cítricos Valencianos, situada a l’altra part del pont. En acabar les obres, el seus desplaçaments al treball seran molt més segurs.

Cal tenir en compte que este accés a l’Alcúdia és el més utilitzat pels vehicles, per tant cal canviar d’hàbits mentre el pont estiga tallat. Així doncs, tant els vehicles que vulguem eixir des de l’Alcúdia cap a València com els que tinguen intenció entat a la localitat des de València, ho hauran de fer per l’accés de l’Alcúdia centre, que dona a la carretera de Guadassuar. Els cotxes que vinguen des d’Albacete, podran fer-lo pels accesos l’Alcúdia Sud i l’Alcúdia centre. Tot i que les restriccions que afecten al pas de vehicles estan degudament senyalitzades, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia es prega molta paciència i precaució als conductors, especialment durant esta primera setmana, per tal d’evitar accidents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here