El Museu-Casa Fuster està acabat / Josep Navarro

0
316

El museu – casa Fuster està acabat. No el podem obrir perquè hem de licitar el contracte del servei de gestió del control i atenció al públic (serveis auxiliars de recepció, informació, venda d’entrades, control d’accesos, gestió de la botiga…). Aquest pas no s’ha pogut fer perquè estem en pressupostos prorrogats des de l’any 2012 i no tenim partida, no hi ha crèdit disponible per a la contractació. Estem esperant el nou pressupost per incloure-la. Els tràmits legals són els que són i no pense esquivar-los amb l’objectiu d’obrir.

Quan podrà obrir les seues portes casa Fuster? No ho sé. Al mes de febrer no aprovarem pressupostos segurament, al mes de març espere que sí. Pot ser abans l’estiu i augmentar l’oferta turística de Sueca? Serà a principi de curs? No sabria dir-vos-ho. Quan abans millor.

El que sí us dic es que la voluntat política ha estat clara i el treball que ha fet Jaon Aliaga molt bo!. Hem aconseguit invertir bé al carrer Sant Josep 8 i 10. No em preocupa no ser jo qui l’inaugure perquè pense que el més important és el fet, no la foto del fet! Ja us avise si hi ha alguna novetat. Vull felicitar i agrair el treball que Joan Aliaga i Núria Ramón han fet en aquest espai! Bon any als dos!

Josep Navarro

El Museu Fuster

Regidor de Cultura a l’Ajuntament de Sueca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here