Reiniciem Carcaixent convoca primàries obertes per fer la candidatura electoral

0
308

Lluny de les declaracions d’intencions de molts partits referent a comptar amb la participació dels ciutadans en la presa de decisions, des de Reiniciem Carcaixent apostem per fer un pas al capdavant i demostrar amb fets als ciutadans que una altra forma de fer política diferent, comptant amb la gent, és possible.
Per açò, apostem clara i decididament per un procés de Primàries Obertes a la ciutadania perquè aquesta participe no solament en l’elecció del nostre/a candidat/a a l’Alcaldia i de la resta de la candidatura, sinó que a més , també puga ser membre de la llista electoral mitjançant el mètode de llistes obertes i desbloquejades. Per a tal efecte, s´ha elaborat un reglament que regirà el procés amb total transparència.

El procés d´inscripció començarà el dilluns 26 de gener i finalitzarà el proper diumenge 8 de febrer (tots dos inclosos). Durant aquest termini, qualsevol ciutadà/na que desitge participar tan sol haurà d’entrar en la web www.reiniciemcarcaixent.com i emplenar el formulari d’inscripció o si ho desitja, emplenar el mateix formulari en paper que tindran a la disposició dels ciutadans qualsevol membre del nostre col·lectiu. Una vegada finalitzat el termini d’inscripció, tot aquell inscrit, podrà del 9 al 12 de febrer, manifestar el seu desig d’encapçalar la candidatura o formar part d’aquesta. A partir d’ací, i durant el 13 i 14 de febrer es proclamaran les candidatures i s´enviarà tota la informació dels aspirants a tots els ciutadans inscrits. Per a finalitzar el procés de primàries, el Diumenge 15 de Febrer, en el centre d’empreses de Carcaixent, de 10 a 14h i de 17 a 19h, es realitzarà la votació de la candidatura electoral amb el criteri d’un vot per elector per a triar als aspirants a encapçalar la candidatura i nou vots per a triar a la resta d’aspirants a integrar la candidatura.

Des de Reiniciem Carcaixent s’anima als ciutadans per a què participen en un procés completament nou en la localitat i que aspira a canalitzar el descontent ciutadà amb els partits tradicionals del nostre municipi, fent que la ciutadania siga part en la presa de les decisions que els afecten.

Per a més informació, es podrà consultar la pàgina web de Reiniciem, el seu Facebook i el seu seua Twitter, així com també s’ha posat a la disposició dels ciutadans el número de telèfon 630530097, perquè puguen preguntar tot allò que desitgen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here