L’Alzira fitxa a Higón, ex del Levante i a Dani Soler lateral de l’Algemesí CF

0
497
Higón amb la samarreta del Levante

La UD Alzira ha firmat hui a l’exmigcmpista del Levante, José Marco Higón y a  Dani Soler, lateral dret de l’Algemesí CF 

Higón és un interior dret format en les categories inferiors del Levante nascut a València de 24 anys i 1,73 metres d’alçària. Va debutar en el primer equip als 18 anys davall les ordres de JIM. Esta temporada jugava en un equip de la primera divisió de Xipre, el Doxa Katokopias.

Soler és un veterà defensa que ha jugat en els equips; l’Alcúdia, At. Alginet, Alginet i At. Saguntino. Ara la directiva local busca contra rellotge un defensa central que puga jugar el pròxim diumenge davant La Nucia al Suñer Picó. Cap dels dos centrals titulars pot ser aliniat la pròxima jornada doant que compliran un partit de sanció per acumulació d’amonestacions.

Tampoc està Eder, el defensa portugués que ha preferit acceptar les condiciones econòmiques ofertades per l’Sporting de Requena, equip del que procedeix el centrecampista Carlos Carrasco que ahir es va comprometre amb l’entitat blaugrana. Davant la resistència del club vinater, l’Alzira va retindre la fitxa d’Éder fins que accedira a facilitar l’eixida de Carrasco.

Dani Soler / foto: Algemesi CF

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here