Conveni entre Reclam i Belles Arts per premiar il.lustracions de contes infantils

0
319

Per a aquest curs acadèmic 2014/15, la Facultat de BB.AA. de Sant Carles de València i Reclam Editorial, S.L., han acordat amb la signatura del Conveni que els alumnes de 4rt curs de l’assignatura Professionalització i ocupació en la il·lustració i el disseny gràfic, del Departament de Dibuix, impartida per la professora doctora Victoria Cano, realitzen un conjunt d’il·lustracions per a ser triades per un Jurat designat pel propi Conveni, les millors de totes elles per a la il·lustració completa de dos contes infantils que s’editaran per Reclam Editorial, S.L.

Un dels objectius de l’assignatura, és el de fomentar les activitats d’emprenedoria com una de les possibilitats reals que tenen els alumnes en acabar els seus estudis universitaris, a més d’altres com la incorporació al món laboral per compte d’altri.

La signatura del Conveni amb Reclam Editorial, té el valor afegit de posar de manifest als alumnes la circumstància que una altra alumna d’anys anteriors de la Facultat, com Laura Granell, hui Directora Gerent de Reclam Editorial juntament amb Arturo Blasco, haja triat el desenvolupar pel seu compte una activitat professional que conjumina l’exercici i les disciplines de les belles arts amb l’àmbit empresarial, constituint un clar exemple del que promou l’assignatura per als seus alumnes de la Facultat de BB.AA.

La temàtica triada se centra a il·lustrar la flora i fauna que podem trobar al Parc Natural de l’Albufera. En concret en aquest primer any s’han treballat l’ànec i la granota.

En aquest primer any de vigència del Conveni, s’han escrit dos contes pel famós escriptor suecà Josep Franco, el qual està avalat per una llarga trajectòria en el món de la literatura.

Una vegada seleccionades i premiades les il·lustracions guanyadores per als dos contes, es procedirà a editar-les i a distribuir-les en llibreries i col·legis per a fomentar que nostres més joves puguen conèixer la flora i fauna d’un lloc tan pròxim i alhora tan desconegut per a molta gent, com és L’Albufera de València.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here