L’Alzira fitxa el migcentre Carrasco del Requena però es queda sense centrals

0
424

A dia de hui la UD Alzira no podria alinear cap defensa central, arran les sancions d’un partit a Joan Onrubia i Palomares per acumulació de targetes i en fitxar el portugués, Eder, per Sporting Club Requena, equip d’on procedeix el migcentre Carlos Carrasco fitxat hui pel club blaugrana per reforçar el centre del camp. Es tracta d’un organitzador que ha complit este mes els 22 anys format en l’escola del Torre Levante i que la tamporda pasada milità en l’Acero del Port de Sagunt.

Carrasco amb la camiseta de l’Acero en el Fornás

Així la directiva local busca desesperadament un defensa central que puga jugar el pròxim diumenge al Suñer Picó davant La Nucia i fer parella improvisada amb el polivalent Mallol. El vicepresident esportiu Fernando Maestre tracta d’incorporar, també un lateral dret que puga competir amb Quique.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here