EU elegix per unanimitat a Iván Martinez per encapçalar la llista d’Alzira

0
404

El col·lectiu d’EU-Alzira ha elegit per unanimitat, en la seua assemblea oberta celebrada el passat divendres, a Ivan Martínez Araque com a candidat a l’alcaldia d’Alzira. Encapçalen la llista Patrícia Martínez i Furió, llicenciada en Filosofia i secretària d’organització del col·lectiu, i Ramón Vives, coordinador local i sindicalista.

Ivan Martínez, actual regidor d’EU en l’Ajuntament, ha sigut triat per unanimitat per l’assemblea local com a candidat a l’alcaldia d’Alzira en les pròximes eleccions del 24 de maig. La llista municipal d’EU s’ha renovat en quasi un terç i inclou un 30% d’independents que han volgut donar suport al nostre projecte.
Segons ha afirmat Ivan Martínez: “el 2015 és l’any per a donar-li la volta a aquesta ciutat i al País, perquè és l’hora dels barris, de prioritzar el treball i les polítiques socials, de remunicipalitzar els serveis públics i privatitzats, i de mirar de fer Alzira més habitable, on els vianants, les bicicletes o el transport públic siguen la prioritat.”
Finalment, Ivan Martínez ha manifestat que perquè tot açò puga ser una realitat “és necessària la major confluència de les forces socials i veïnals de la nostra ciutat que des de l’esquerra volem un canvi per a l’esquerra. Per açò, per a EU és fonamental l’acord programàtic que permeta fer realitat una nova etapa per a les valencianes i els valencians.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here