La UD Alzira s’emporta un punt de Crevillent (0-0) i el seu autobús les pedraes dels aficionats

0
311
L’autocar en Crevillent / foto: Joan Onrubia

El conjunt de Juanan Canet ha sabut lluitar i patir per arrancar un important punt de Crevillent (0-0) que li permiteixca mantindr’s en la zona templada de la classificació.

Però la mala notícia es produia quan l’autobús que portava l’expedició blaugrana, amb jugadors, directius, cos tècnic i aficionats era apedrejat per alguns joves aficionats del conjunt alacantí que l’esperaven en un carrer abans de l’exida del nucli urbà.

Afortunadament les pedres sols han produït clavills en les llunes laterals, però els expedionaris no han pogut eixir fins després de les tres de la vesprada una vegada denunciats els fets davant la policia. Afortunadament cap expedicionari ha sigut ferit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here