Aguilar assisteix hui al Comité Nacional del PSOE a València

0
284

En ell participen membres destacats del partit, entre els que es troba el diputat de les Corts i secretari general de la provincia de València, José Luis Ábalos.

En este comitè s’està donant compte de tota la tasca duta a terme i preten, entre d’altres coses, marcar les línees a seguir per tal de ser el recanvi del PP i acabar amb les polítiques de retallades.

El PSOE és conscient de que el canvi al país, a la nostra comunitat i per tant també a la nostra ciutat, Alzira, passa per que la gent crega amb el projecte socialista, que en el passat i també ho farà en el futur, ha creat i establert els pilars fonamentals de benestar dels que gaudeix la societat.

Per tant per acabar amb la destrucció dels avanços socials hi ha que tornar a confiar amb un partit obert al diàleg, disposat a debatre i davant de tot generador de benestar com ho és el PSOE.

A Alzira el projecte

Isabel Aguilar y José Luis Ábalos

socialista, encapçalat per Aguilar, pretén això centrar-se amb els més vulnerables, amb els que ho estant passant vertaderament mal i no tenen per a lo més bàsic com és poder menjar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here