La Bonoloto deixa un premi de 67.761 euros a Alberic

0
386

En el despatx receptor de Loteria i Apostes de l’Estat, regentat per Oscar Vello, ubicat en l’Avinguda de la Glorieta, nº 3, d’Alberic va emetre un dels 3 bitllets encertant de 5 encerts de tota Espanya, de la Bonoloto celebrat el 20 de gener del 2015,amb un premi de 67.461,42 euros, desconeixent-se fins al moment de l’entitat de la persona del bitllet premiat.

Segons Oscar, “el que no haja vingut, pot ser perquè porta un bitllet setmanal, i fins que no finalitza, no heu comprova”.

Aquest Receptor, porta obert 15 anys, des del 25 de febrer del 2ooo, on es poden emetre tots els productes que té l’organisme oficial d’apostes com;

Despatx loteria d’Óscar Vello

Loteria Nacional, Primitiva, Euromillones, Bonoloto, Gordo, Quiniela, Quinigol, Lototurf, i Quintuple P.

 Als 19 anys Oscar de 44 anys, ja segellava quinieles, en el “Bar Tubo” d’Alberic, un dels mes antics, que actualment estan funcionant, de son pare José Vello Diez, que poguera ser el primer lloc d’Alberic, en l’any 1964.

Durant molts anys, aquest lloc va ser un punt de referencia, i molt freqüentat pels amants al futbol, ja que allí es parlava majoritàriament del deport rei, tant a nivell local, comarcal, provincial i nacional.

El “Bar Tubo”, tènia la fama per aquella època, de servir les millors anques de granota de la Ribera, a causa dels arrossars que es plantaven a Alberic, i que inclús la té, encara que hagen desaparegut els camps d’arròs.

 Des de que son pare, segellava quinieles, molta gent s’ha vist agraciada per un premi de la quiniela, com una família d’Alberic, que en la dècada dels 80, els va arreglar la vida, a l’obtindré un premi de 30 milions de pessetes.

.- Premis obtinguts

Premis importants, han passat per aquest Receptor de Loteria i Apostes de l’Estat, com en:

Bonoloto: En l’any 2003, de 55.000 €; 2004, de 128.000 €, i en el 2007 de 82.000 €,

Loteria Nacional: 2007, 1er Premi, en un sorteig del dijous, i en el mateix any, un quint Premi de la Loteria dels Nadals.

Quinigol: 2010: Premi de 15.000 €.

.- Noves incorporacions

A mes, Oscar ha incorporat en el establiment, una de les franquícies, de major qualitat i varietat en productes de pell, com “Marsanpiel”, on podran adquirir d’una gran varietat de productes, per a regalar o us personal.

Carteres d’home i dona; Bosses de mà; Carteres d’ejectius; Cinturons de d’home i dona; Jaquetes de pell; Corbates; Regals d’Empresa; Jocs de cartes, Paraigües, etc.

Novetat: Bolso Solar

Marsanpiel”. dissenya en col·laboració con MOVEX (centre tecnològic de la pell d’Ubrique) un bossa de mà solar que transforma l’energia solar en energia elèctrica per mitjà d’una placa solar i l’emmagatzema en una bateria amb capacitat per a dos recarregues d’un mòbil estàndard.

.- Jardí Natural, una col·lecció de fragàncies naturals, sense colorants, fixadors, bactericides o estabilitzadors any-adits, per a xic i xica

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: E,S. / Oscar Vello 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here