Isabel Gómez: «Alguns escriptors iniciaren la seua carrera literària en el certamen de Carcaixent»

0
436
Públic assistent a la presentació

Isabel Gómez i Gonçal López-Pampló

La regidora d’Educació i Cultura Isabel Gómez ha significat la importància dels Premis Literaris Ciutat de Carcaixent ficant com exemple que «alguns escriptors començaren la seua carrera literària en este certamen en presentar-se a les primeres edicions».

Gómez va fer anit estes manifestacions durant la presentació de les bases de la vintena convocatóri d’estos premis que organitzen de forma conjunta l’ajuntament de Carcaixent i l’editorial Bromera.

Per la seua part el director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló va dstacar la importància «especial» de les dos modalitats literàries que «són dels pocs que estan dirigits als joves».El certamen compta amb dues modalitats: el Premi Soleriestruch de Narrativa Curta i el Premi Arminyana i Canut de Poesia. En ambdues, poden participar els menors de 18 anys que cursen el segon cicle d’ESO, cicles formatius de graus mitjà o superior o Batxillerat de la Comunitat Valenciana. Per a això, hauran de presentar les seues obres, originals, inèdites i en valencià, en el format establert a les bases del certamen abans de les 21 h del proper 31 de març.

El grup de teatre Àgora tancà l’acte, celebrat a la Biblioteca Municipal, llegint els seus actors alguns paragràfs de les obres guanyadores en distintes edicions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here