Tres nous podis en el Nacional per a Agility Almussafes

0
273

El club Esportiu Agility Almussafes s’ha alçat amb tres nous triomfs en les dos últimes proves convocades per la R.S.C.E (Real Societat Canina d’Espanya). El campionat es va celebrar durant el passat cap de setmana en les instal·lacions del club La Manada de Alboraia i va congregar a quasi 150 equips.

La tercera prova puntuable per al campionat nacional d’Agility es va celebrar durant el matí del dissabte dia 17 i va reunir a un total de 96 equips. El jutge Jose L. Garcia va dirigir la trobada esportiva en què el soci i president de l’Agility Almussafes, Javier Pérez, junt amb el seu gos Wifi, es va adjudicar la segona plaça del grau un en categoria mini i midi.

El mateix jutge Jose L. García, junt amb el seu company Mario Rodríguez, es van responsabilitzar de la direcció de la quarta prova del nacional, celebrada durant la jornada dominical del dia 18. En esta ocasió, van passar per la pista 140 equips, al llarg de tot el matí. El campionat va concloure amb dos nous podis per a Esportiu Agility Almussafes, aconseguint Javier Pérez i Wifi el títol de campions de grau un i adjudicant-se Eva Grau amb Liss també la primera posició en la modalitat de grau tres.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here