El Conservatori Mestre Vert reconegut per ser un «referent» en la formació musical

0
205

El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal Garcia, ha entregat esta nit a l’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella en qualitat de presidenta del Patronat l’estatueta de bronze de Leonardo Borrás que materialitza el guardó d’honor que la Mancomunitat ha lliurat al Conservatori  Professional Mestre Vert que complix 30 anys.

Garcia i Botella han significat que el Conservatori «és un referent en el món de la formació musical. Este guardó que arriba a la huitena edició l’han rebut ens els darrers anys; l

Cristóbal Garcia, Lola Botella i Juan I. Barrachina amb el guardó

‘ONG Tintervenció, Ajuda i Emergències,  Jordi Martinez Aspar, Josep Lluís Bausset i Rafael Armengol, entre d’altres.

El Mestre Vert va ser inaugurat l’any 1986 pel ministre de Cultural José Maria Maravall essent alcalde de Carcaixent, Vicent Pla. Dirigit, actualment, per Javier Costa, conta amb una plantilla de 50 professors i prop de 600 alumnes procedents d’un centenar de municipis de les comarques de la Ribera, la Costera, la Safor i l’Horta Sud.

El reconegut violengelista Rafal Jezierski tancà l’acte interpetant obres de Bach i Cassadó.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here