Plaça La Malva d’Alzira presenta la seua fallera major infantil Aroa Rosell

0
407

La falla Plaça Malva d’Alzira ha celebrat la presentació de la seua fallera major infantil per a l’exercici 2014-2015, càrrec que ha recaigut en la xiqueta Aroa Rosell García que estarà acompanyada pel president infantil, Juan Fito Santamaría.

El matí va començar amb una concentració en el casal de la comissió per a després dirigir-se a arreplegar a la nova fallera major infantil Aroa Rosell. Després és va fer el mateix amb María José Lluch Bono que s’acomiadava del seu càrrec després d’un any.
La presentació va tindre lloc en el Gran Teatre de la nostra ciutat. Aroa Rosell García va ser la protagonista d’un acte que van presentar Sharon Caballero Verger i Daniel Giménez Bohigues.
Aroa i Juan van comptar amb una exaltació feta per part de familiars; Carolina Sotos Quirce, fallera major de la Malva 2014; Carlos González Martínez, president de la comissió;  les falles de l’Avinguda Josep Pau, Plaça d’Alacant, Les Basses, Avinguda Luis Suñer i Les Cantereries.
L’acte de pleitesia el va tancar la fallera major infantil d’Alzira, Claudia Gomis i la seua cort d’honor.
Amb el dinar i final de festa preparat, tota la comissió vam gaudir d’un diumenge festiu.
La Malva ja ha encetat ja la recta final de les falles que tindrà continuació este pròxim divendres amb la inauguració de la XXIII Setmana Cultural.

Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here