S’entreguen els autors de l’atropellamente d’un menut a l’Alcúdia

0
227

A les nou i mitja d’este matí s’han personat voluntàriament al retén de la Policia Local els ocupants del cotxe que es va donar a la fuga després d’atropellar, dissabte passat, a un menor de l’Alcúdia.

Es tracta de dos joves del poble, que mai no havien tingut problemes amb la justícia. La Policia Local havia dut tres línies d’investigació durant el cap de setmana i estava en disposició d’anar a per ells al llarg del dia de hui, però abans d’això, i possiblement sabedors de què estaven a prop, s’han presentat voluntàriament.

La Policia ha confeccionat l’atestat al respecte, què ha sigut entregat al jutjat de Carlet.

La família del menor ha estat hui parlant amb l’alcalde, qui els ha informat de l’evolució de la investigació i l’aclariment dels fets i s’ha mostrat agraïda amb la labor policial. Respecte al menor atropellat, li han contat a Robert Martínez que hui ha eixit de la UCI per a passar a planta a l’hospital La Fe de València, millorant el seu pronòstic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here