Multitudinària benedicció d’animals a Sueca

0
328

Centenars de persones van eixir al carrer dissabte passat per a celebrar, junt a les seues mascotes, la festivitat de Sant Antoni. Com ve sent una tradició, la família Collantes, en col·laboració amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca, va organitzar una sèrie d’actes que es van iniciar, a les 11.30 hores, amb la tradicional processó acompanyant la imatge del sant, des del número 4 del carrer Sant Miquel fins a l’església de Sant Pere, on es va celebrar una missa a les 12 hores, en el transcurs de la qual es van beneir els tradicionals pans i garrofes.

Al finalitzar, de nou en processó es va traslladar la imatge del sant fins a la capella de l’Hospitalet, on va tindre lloc una multitudinària benedicció d’animals i el repartiment dels pans i garrofes. La celebració va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i els també regidors Lucas Ferrando i Celia Beltrán.

Ja a la vesprada, les celebracions van continuar amb els actes organitzats pels veïns del carrer Sant Antoni Abad. A les 18 hores es va realitzar una processó en què es va acompanyar la imatge del sant fins a l’església de la Mare de Déu de Sales, on va tindre lloc la benedicció dels pans i els animals. A les 19 hores es va celebrar una missa en sufragi dels difunts del veïnat. A més, ahir diumenge es va instal·lar la tradicional fira de Sant Antoni en el parc de l’Estació i els carrers del voltant, la Punta i Ferrocarril.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here