Diego Gómez: «Compromís és contrari al malbaratament dels diners públics que fa el PP»

0
489
Diego Gómez esta nit

Diego Gómez i Joan Baldoví amb els candidats

Compromís per Alzira lluitarà contra «les polítiques que representen a les corrupteles», contra «les retallades injustes», «contra la «prepotència», així com contra el «malbaratament dels diners públics» segons ha manifestat esta nit el candidat a l’alcaldia, Diego Gómez durant la presentació de la llista d’esta formació política celebrada a la Casa de la Cultura. L’actual portaveu municipal ha ficat com exemple d’este «malbaratament» en el concert que donarà pròximament el cantant Raphael en el que es captaran un màxim de 27.000 euros mentre «l’actuació costarà a les arques municipals 42.000€ més l’IVA, més els gastos de l’SGAE».

Gómez s’ha mostrat partidar d’una Alzira «més verda, amb més arbres i menys tristor». A l’acte ha intervingut també el diputat nacional Joan Baldoví qui ha significat el repte de Compromís «per canviar el pais».

El secreti del Bloc ha explicat que entre els dies 28 i 30 es votarà per Internet l’ordre de la llista i el dia 31 es farà d e forma presencial. Tots els candidats han explicat els motius que els han impulsat a sometre’s al veredicte dels militants i simpatitzants de la coalició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here