Danses, correfoc i foguera a Alginet

0
285

 

Divendres passat multitud de veïns i veïnes del poble es van reunir a la plaça per gaudir de la tradicional nit de la foguera de Sant Antoni. A les 8 de la vesprada es va fer una projecció de fotos i vídeos, cedits per veïns del poble, relacionats amb la festa, fotografies antigues i fotografies més recents. A les 9 de la nit començaven les danses, des de la plaça de l’Estació fins a l’Ajuntament a càrrec del grup de Quadre de Balls Populars d’Alginet. En acabar era el moment del correfocs que va pujar  pel carrer de Sant Antoni fins a la foguera.

Aquest any els acompanyaven membres de la Societat Artística Musical d’Alginet amb timbals i bombos. En arribar a la plaça de l’Estació es va calar foc a la foguera i es va repartir vi valencià, cacauet, tramussos i 1.200 coques de cansalada.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here