Indurain, Valverde o Freire presidiran la Gala de l’Esport d’Alzira prevista per a febrer

0
296
Miguel Induarin guanyador de cinc tours
Óscar Freire i Alejandro Valverde

A pocs mesos de les eleccions municipals el govern d’Alzira ha decicit atendre la reivindicació en matèria esportiva de l’oposició partidària de guardonar els esportistes locals més destacats en una Gala de l’Esport anual en lloc de que foren guardonats com en l’actualitat, de forma individual.

Així des de la regidoria d’Esports s’ha demanat a cada club local que presenten el seu candidat per a ser premiat durant un event esportiu que tindrà lloc el pròxim mes de febrer.

Perquè l’acte tinga major rel.levància el president del Club Ciclista Alzira, Luis Alcázar, aprofitant els seus contacter a nivell nacional pretén que la gala estiga presidida per una figura relevant del ciclisme internacional. Així, segons ha manifestat a Riberaexpress, en quïestió d’unes dies estarà en condicions d’anunciar que bé Miguel Indurain, bé Alejandro Valverde o Óscar Freire siga l’elegit.

Alcázar pretén fer una matinal ciclista el mateix dia de la festa esportiva local i que un dels tres corredors estiga present.

Riberaexpress

Fotos: Alez_Zero / Mundodepotivo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here