A l’Alzira li corresponen 5.000€ per Albentosa però sel’s quedarà la Federació

0
318
Albentosa en l’escola de la UD Alzira

A l’Alzira li queden encara alguns anys per acaba amb la seua crisi particular. Ara que el fitxatge de Raúl Albentosa pel Derby County li podria deixar 5.000 euros per drets de formació, resulta que les arques blaugranes es quedaran a dos veles donat que la Federació Espanyola de Futbol l’incautarà esta menuda però apreciada suma en casa del pobre.

Els drets de formació de l’exblaugrana Raúl que jugà fins la categoria de cadet serviran per reduir el deute de 40.000 euros que la UD Alzira li deu a la Federació des de l’any 1.991.

Les butxaques del club estan tan buides que els dirigents del club alzireny troben serioses difiultats per incorporar un porter i un migcampista després que el guardameta Vicent López i el mitjapunta David López abandonaren l’entitat en este mercat d’hivern.

L’escasa assistència d’espectadors al Suñer Picó no ajuda, així segons fonts del club, les recaptacions dels últims encontres foren les següents; 180 euros del partit davant el Torrevieja, 8o euros front el Paterna i esta vesprada 330 euros més 150 de loteria en el partit que l’ha enfrontat al Novelda.

Cada encontre li costa diners a l’enitat que dirigeix Javier Pérez perquè els arbitratges costen 590 euros per cada encontre que es celebra en el coliseu blaugrana. Per cert Pérez es lamentava esta vesprada en el descans del partit que la Federació es cobre ara el deute 44 anys després quan «una directiva està fent bé les coses».

Una ll’astima donat que els 5.000 escasos euros que li pertoquen per la formació d’Albentosa li donarien per cobrir una mensualitat de la plantilla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here