Sants Patrons presenta les seues falleres majors Gemma Ortiz i Mª del Mar Dalmau

0
461

Gemma Ortiz amb la seua cort

Mª del Mar Dalmau amb la seua cort

El passat cap de setmana la comissió casi cincuentenaria del Sants Patrons d’Alzira, va realitzar les presentacions de les seues falleres majors en un lloc emblematic com es el Gran Teatre, el divendres va iniciar el torn de presentacions e imposició de bandes a la seua Cort, la senyoreta GEMMA ORTIZ SOLER amb una gran possada en escena amb fotos i videos de nostra ciutat, pleitesia al piano de Javier Valls i veu en off de son pare i amb parlaments emotius, com el de la Fallera Major salient Samantha Maseres Rios que s’acomiadava i del actual President N’Enric Ferrus.

El diumenge a mig dia, tingué lloc tambe al mateix lloc, la presentació e impossicio de bandes de la fallera major infantil Maria del Mar Dalmau Ferrer, va tindre també una gran possada en escena i de resaltar va ser la pleitesia dels seus pares i un missatge grabat en video de » ALASKA» (OLVIDO GARA), de qui Maria del Mar es molt seguidora. El acomiadament molt sentit, de la fallera salient Elsa Madrid Polo. El President Adrian Pascual Samper, per la seua part, tambe va tindre una pleitesia de son pare i un parlament molt intim amb un desenvolupament de imatges i musica al voltant de parcs de nostra ciutat. Aquesta comissió any rere any possa el llistó molt alt en el capitol de Presentacions falleres.

Text: Vicente Enguix

Fotos: Vicente Juan

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here