Davinia Albinyana, segona en el 10 K Divina Pastora

0
341

El passat diumenge, 11 de gener, es va celebrar a Valencia el 10K Divina Pastora, amb la participació de al voltant de 11.000 atletes, on Davinia Albinyana, del Club CA Safor Delikia, i patrocinada per Clínica Tecma d’Alzira, va quedar segona absoluta, tan sols superada per la valenciana de Silla, Isabel Checa, atleta olímpica en el 2008, i quedant tercera Marta Esteban, nascuda a Valencia.

 

Davinia Albinyana

Abans de començar la prova, Davinia Albinyana, atleta i psicóloga esportiva en la Clinica Tecma, estava molt motivada davant un circuit ràpid, com el de l’Albereda de Valencia, per millorar la seua marca, com aixina va ser.

No sols Davinia, va quedar la segona, sinó que l’atleta patrocinada per Clinica Tecma, va millorar la seua millor marca, en mes d’un minut el seu temps, al aconseguir fer la prova amb 32:23, que la situa en l’onzena posició en el rànquing nacional de 10000 metres en ruta.

Com ja ve sent habitual en esdeveniments esportius que se celebren a València, es trobava Clínica Tecma, especialista en medicina esportiva, que va estar al costat de tots els corredors, oferint gratuïtament massatges de recuperació després de l’esforç realitzat en la prova.

Clínica Tecma, situada a Alzira, és una referència de la comunitat Valenciana quant a l’assistència metge-esportiva, atenent a equips d’elit de la comunitat Valenciana. Són especialistes en medicina esportiva, i el servici està dirigit pel Dr. Jorge Candel, reconegut metge de prestigi en la medicina esportiva tant a nivell nacional com internacional.

 

Davinia Albinyana, sobre la alimentació en el esport, diu que:

«Cuidar la meua alimentació és bàsic per a optimitzar el meu rendiment i poder marcar diferències»

«Des de fa dos temporades guarda molt este aspecte perquè vaig incrementar les meues hores d’entrenament i els especialistes de Tecma m’ho van recomanar.

En el meu cas, tant amb els entrenaments com corrents en proves o amb la bicicleta gaste molta energia i he de reposar-la de forma controlada i amb aliments específics», explica Albinyana. A més, «degut a la repartició dels nutrients necessaris en l’activitat, realitze de 5 a 6 menjars diàries»

 

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: Clínica Tecma

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here