Carcaixent presenta la XX edició dels Premis Literaris Soleriestruch

0
443
L’Ajuntament de Carcaixent i Edicions Bromera presenten els Premis Literaris Soleriestruch, de narrativa curta i Arminyana i Canut, de poesia.     
En 2015 els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent arriben a la seua vintena edició, 20 anys impulsant paraules, de veus al vent, d’imatges per escrit, d’il·lusions calidoscòpiques, d’inspiració i, fins i tot, de pols i soroll… L’Ajuntament de Carcaixent i Edicions Bromera aposten de forma decidida i constant pel foment de la lectura i l’escriptura en valencià entre els joves estudiants de secundària. Una oportunitat per retrobar-te amb els autors guardonats, amics, companys, professors, contacontes i actors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here