Alzira encara està pagant el concert de Bisbal de fa tres anys segons EU

0
355
David Bisbal

EU-Alzira va denunciar que el concert de Bisbal, el més car pagat per l’Ajuntament en aquesta legislatura, encara està costant diners de la ciutadania. L’últim rebut pagat ha sigut de 5.400 euros fa unes setmanes, tres anys després de la seua realització. Cal recordar que la Sra. Alcaldessa i l’equip de govern del PP es van fotografiar donant els aliments a la caritat d’uns beneficis del concert que mai van existir.

En el passat mes de desembre es va haver de pagar un rebut a l’SGAE de 5.400 euros a compte del concert del cantant de David Bisbal a finals del 2011. Aquesta actuació va ser pagada d’avantmà per l’Ajuntament, que es va fer càrrec de tota la gestió de les entrades i del concert; a diferència del que normalment es fa en aquestos casos, que assumeix les entrades i el cost la companyia. La taquilla a penes va cobrir el cost del contracte, 50.000 euros, però no de la resta de despeses que va implicar o ara el rebut dels drets d’autor: des d’EU estimem que en total va costar uns 8.000 euros de l’erari públic.
Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “cal recordar que el PP es va oposar que fóra la companyia de l’artista qui s’encarregara de la taquilla i que no es clavara l’Ajuntament en aquestes operacions que podien implicar un cost elevat per als diners públics. I damunt l’equip de govern va eixir públicament a fer-se la foto de la donació dels suposats beneficis en aliments, cosa que no era certa.”
Des d’EU estimem que aquestes actuacions, d’artistes consolidats, les gestionen les mateixes companyies, i que els diners públics dedicats a cultura es reserven a artistes no tan coneguts comercialment, a la promoció del valencià, i a generar un teixit comarcal d’activitats artístiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here