Més de 2.000 persones en la benedicció dels animals a Alginet (RIBERA TV)

0
413

Ahir diumenge, més de 2.000 persones es van reunir a la plaça per gaudir de la benedicció dels animals. Gats, gossos, cabres, iguanes, conillets i diferents animals de companyia van passar per davant de l’església on el retor del poble va fer la tradicional benedicció. Vistosos van ser la gran quantitat de cavalls i carruatges que van desfilar pel poble. En la desfilada van participar cavalls de diferents localitats de la Ribera. Els actes organitzats per la Federació Valenciana de la Festa de Sant Antoni Abat i l’Associació Hípica d’Alginet amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Cooperativa Agrícola i la Caixa Rural d’Alginet.

El proper divendres serà el moment de la tradicional foguera de Sant Antoni. Divendres a les 8 de la vesprada es farà una projecció de fotos i vídeos, cedits pels veïns del poble, relacionats amb la festa, fotografies antigues i fotografies més recents. A les 9 de la nit danses, des de la plaça de l’Estació fins a l’Ajuntament, a càrrec del grup de Quadre de Balls Populars d’Alginet. A continuació correfocs pel carrer de Sant Antoni fins a la foguera on s’oferirà vi valencià, cacauet, tramussos i coques de cansalada.

 

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here